Home
Welkom PDF Afdrukken E-mail

Beste bezoeker of Duikschool Brabant leerling,

U heeft er vast al over gehoord, vanaf 25 mei zijn alle organisaties in Europa verplicht om bij de verwerking van persoonsgegevens te voldoen aan de General Data Protection regulation (GDPR) ook wel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd.

In de Algemene voorwaarden van Duikschool Brabant staat al het een en ander over de bescherming persoonsgegevens beschreven. We hebben dit inmiddels uitgebreid met de nieuwe regelgeving in de vorm van een verwerkersovereenkomst. Deze zal vanaf 25 mei integraal onderdeel uitmaken van onze standaard voorwaarden.

Een aantal aan de AVG gerelateerde beveiligingsmaatregelen :


- Inherent aan het inschrijvingsproces zijn persoonsgegevens alleen op hardcopy (papier) opgeslagen. Deze gegevens worden volgens de voorschriften van de certificerende instantie (PADI) gedurende de voorgeschreven termijn bewaard.


- Van elke (oud) leerling van Duikschool Brabant wordt alleen de volledige naam en email adres digitaal bewaard.


- De Duikschool Brabant servers, waarop de digitale gegevens zijn opgeslagen staan op twee gescheiden fysieke locaties in Nederland. In Zevenbergen in het datacenter van DDM en in Rotterdam is een serverlocatie bij ngage in het datacenter SmartDC van i3D.net als fallback.


- Duikschool Brabant voert een actief technisch en organisatorisch beveiligingsbeleid.

Team Duikschool Brabant

Duiken in Nederland? Ondanks de vele reizen naar tropische oorden die ons instructieteam heeft gemaakt vinden wij dat Nederland fantastische locaties heeft om mooie duiken te maken.

Van de zoetwater plassen met kunstmatige objecten tot en met het zoute water van de Oosterschelde en uiteraard de Noordzee, met ieder hun eigen specifieke leven en landschap.

Om in dit avontuur te stappen heb je echter wel een brevet nodig.......... en daar zijn wij nou voor.Duikschool Brabant is een goed uitgeruste duikschool met een ervaren staf die begeleidt vanaf de eerste kennismaking met het duiken tot en met het verkrijgen van de gedetailleerde kennis die een ervaren duiker in een vervolgopleiding nodig heeft.

In al onze cursussen is het voor ons belangrijk om op een ontspannen manier een opleiding van hoge kwaliteit te verzorgen. Duiken is een hobby, plezier en een goede opleiding gaan heel goed samen. Dus lees verder op deze site en wees welkom in de wondere wereld onder water.

Onze bijzondere en laatste ervaringen zijn ook te vinden op de Facebookpagina van Duikschool Brabant

 


 

 
© 2014 Duikschool Brabant
This website and many others will display better if you useFirefox