Home
Wie zijn wij PDF Afdrukken E-mail

Beste Duikvrienden.

Laat me ons even voorstellen : Wij zijn Andor en Bas. De meesten van jullie hebben al gehoord van het clubje duikers, in de volksmond de "Vrienden Van" Duikschool Brabant, voorheen geleid door Johan en Jeffrey. Vanaf nu nemen wij hun taak over. Uiteraard willen we Johan en Jeffrey danken voor hun geweldige inzet.

Ook wij hebben gemerkt dat er behoefte is om na het behalen van het duikbrevet gezellig met een groepje mensen te gaan duiken. Er ook wij merken dat er veel mensen na het behalen van het duikbrevet (nog) geen buddy hebben.Daarom leek het ons erg leuk om vooral speciaal voor deze groep mensen een aantal leuke en gezellige duiken te gaan organiseren,vooral ook omdat het zo belangrijk is dat de duikers na het behalen van het brevet actief gaan blijven in het duiken, puur om ervaring op te doen, en gewend te raken met hun uitrusting en vertrouwd te raken met hun nieuwe hobby.

 

Wat gaan wij doen :
Wij organiseren ongeveer een tiental duiken per seizoen, met of zonder thema.We zullen hier bijzondere stekken bezoeken, maar ook zullen gaan duiken op de voor de meeste mensen bekende duikstekken. Iedereen met een brevet is welkom om mee te gaan duiken, maar uiteraard zijn ook familie en vrienden welkom om mee te komen kijken.
Heb je zin om ook eens mee te gaan duiken met ons, of heb je ideeën voor een thema of een leuke duikstek, laat het ons dan even weten en stuur even een mailtje naar ons, neem contact op via de contactpagina of registreer je bij een groepsduik.

Andor Cossee & Bas van Rijswijk

 
© 2014 Duikschool Brabant