Home Open Water Diver
Open Water PDF Afdrukken E-mail

Kom en leer duiken. Ontdek de rust en ontspanning van de onderwater wereld terwijl je zweeft boven de meest mooie koralen bevolkt met duizenden vissen. Maar ook de spanning en het avontuur als je wrakken beduikt, of de meest vreemde vissen ziet. De PADI Open Water Diver course is waar het avontuur begint.

 

In de PADI Open Water Diver course leer je de fundamenten van het duiken. Je leert omgaan met duikuitrusting, je leert de procedures en de technieken die we bij het duiken kennen. De cursus is voor iedereen vanaf 14 jaar met een goede gezondheid en die redelijk fit is, toegankelijk. Ben je tussen de 12 en 14 dan is er een Junior Open Water Diver Cursus. Na het slagen ontvang je een brevet wat wereldwijd en je leven lang geldig is en je toegang geeft tot duikbases over de hele wereld om te kunnen duiken.

 

De cursus bestaat uit drie delen : Het eerste deel is kennisopbouw. Je krijgt een video en samen met de instructeur doorloop je klassikaal de gehele theorie van de cursus. Het tweede deel is praktijk. In het zwembad ga je oefeningen doen om de technieken te leren die je in staat stellen om zelfstandig met een buddy een veilige duik te kunnen maken. Het laatste deel is buitenwater praktijk bestaande uit 4 duiken maken. Een deel van deze buitenwater duiken bestaan uit dezelfde oefeningen als die je in het zwembad hebt gemaakt en de rest van de duik ben je daadwerkelijk aan het duiken. Rondzwemmen in het water, kijken naar de planten, vissen en kreeften die in Nederland een grote schoonheid kennen. Wij verzorgen deze buitenwater duiken in Zeeland, een van de mooiste plaatsen in Nederland en omstreken waar gedoken kan worden. Mensen uit geheel west europa komen naar Zeeland om de fauna en flora van de onderwater wereld te bekijken. Ben je zoals velen besmet met het onderwater virus kun je vervolgens gaan duiken in de breedte en doorstromen naar een Advanced Open Water course.

 

De instructeurs van Duikschool brabant verzorgen sinds 1995 duikcursussen. Belangrijk voor ons is dat het voor jullie een hobby is. Vandaar dat de cursussen relaxt en flexibel gegeven worden. Plezier en een goede opleiding gaan in ons oogpunt prima samen. Heb je interesse, mail ons of schrijf je in met ons aanmeldingsfomulier wat aan dit artikel is toegevoegd.

Attachments:
Download this file (Aanmelding DSB.pdf)Aanmeldingsformulier[Vul het volledig en duidelijk in...]
 
© 2014 Duikschool Brabant