Home Advanced Open Water
Advanced Open Water PDF Afdrukken E-mail

In de Open Water Diver course heb je leren duiken, de materialen, de procedures en alles wat te maken heeft met de basis van het duiken binnen de aangegeven grenzen aangeleerd. De volgende stap is de Advanced Open Water Diver course. In deze cursus leer je zoals wij het noemen "duiken in de breedte". Je bent niet meer bezig met jezelf en je uitrusting maar met andere technieken van de diverse duikgebieden zoals duiken in de nacht of zoeken naar een object. In de Advanced Open Water Diver course wordt ingegaan om te leren duiken onder bepaalde omstandigheden zoals op grotere diepten en je leert andere technieken van het duiken zoals uitgebreid navigeren.

 

Duikschool Brabant heeft een pakket van 5 duiken samengesteld die we in principe tijdens de Advanced curus maken : Navigatie-, Stroom-, Diep-, Nacht- en Search en Recovery duiken. Al deze duiken zijn tevens terug te vinden als onderdeel van de diverse specialties waarin je nog verder gaat in de diverse duikgebieden.

 

Voorwaarden om mee te doen : Uiteraard dien je voorafgaand aan deze cursus al Open Water Diver te zijn of een gelijkwaardig brevet te hebben. Verder zou het jezelf veel helpen om na je Open Water 5 zelfstandige duiken te maken, In deze duiken bouw je namelijk al routine op voor wat betreft de omgang met materialen en het drijfvermogen zodat de volledige aandacht van de opleidingsduiken kan uitgaan naar de nieuw te leren technieken. Heb je interesse, mail ons of schrijf je in met ons aanmeldingsfomulier.

 

 

Attachments:
Download this file (Aanmelding DSB.pdf)Aanmeldingsformulier[Geheel invullen en terugsturen naar de duikschool]
 
© 2014 Duikschool Brabant