Speciale aanbieding


Mocht je interessee hebben om voor je bedrijf of vereniging een gezellig en toch een avontuurlijkje uitje te willen plannen ... Kijk eens bij "Discover (Scuba) Diving en Bedrijfsuitjes. Deze "Intro" is namelijk niet alleen geschikt voor mensen die willen gaan duiken maar ook voor groepen die eens wat anders willen doen.


Duikschool Brabant heeft een zeer ruime ervaring met deze groepsduiken. We maken een gedegen planning en hebben altijd voldoende begeleiders/instructeurs ter plaatse.


Desgewenst kunnen we eten/drinken verzorgen of samen uit eten gaan met de hele groep (tot 25 man). We kunnen zelfs een videoregistratie maken van de hele dag.

Tot ziens aan de waterkant.


Home Ontdek het duiken
Discover Diving PDF Afdrukken E-mail

Nog niet zeker of je wilt gaan duiken? Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of zoek je iets voor een vriendenclub. Volg dan een van de experience cursussen. Er zijn er een aantal : Discover Local Diving, Discover Diving of Discover Scuba Diving. Dit is een hele korte cursus waarin je de basis regels leert en waarin je onder begeleiding van een instructeur een duik door het binnen- of buitenwater gaat maken om de sfeer te proeven.

 

Deze Discover Diving doe je in het zwembad dus in een zeer beschermde omgeving. De Discover Scuba Diving is voor het echhie,  oftewel in het buitenwater.

 

 

Duikschool Brabant heeft een ruime ervaring om bedrijfsuitjes rond de Discover Scuba Diving te organiseren. Een dergelijk festijn omvat een complete dag aan het strand in Zeeland, samen met je collega's duiken en een hele dag bezig zijn. Voor de collega's die niet mee willen hebben we alternatieven zoals kanovaren of boottochtjes. 

 
© 2014 Duikschool Brabant