Home Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje PDF Afdrukken E-mail

Wat dacht u ervan om met het gehele bedrijf of met een afdeling als bedrijfuitje een duik te maken. Iets speciaals doen als afwisseling met andere uitjes? Dan is een heuse Discover Scuba Diving een echte aanrader voor jullie uitje! Het gewichtloos ronddwalen en misschien zelfs enkele onderwater geheimen ontrafelen. En naderhand ondeling vertellen wat je allemaal hebt gezien. Er bestaat de mogelijkheid om dit in een zwembad te doen.... maar  ....We nemen jullie veel liever mee naar een indrukwekkende buitenlocatie in zout water, dus daar waar het onderwater leven op z'n best is.

 

Discover

Na een algemene duikinstructie is het tijd zelf de diepe sprong te gaan wagen. Gewapend met dieptemeter, perslucht en de juiste zwemkledij voel je je letterlijk en figuurlijk als een vis in het water. Je gaat langer onder water dan je ooit tevoren hebt gedaan, en na handige tips van de begeleider merk je dat duiken verrassend veel te bieden heeft.

 

 

 

 

 

 

Duikschool Brabant heeft een ruime ervaring om bedrijfsuitjes rond de Discover Scuba Diving te organiseren.  We hebben voor Klanten als Fortis, ING en anderen dit al een groot aantal keer gedaan met groepen van 10 tot 100 man. Een dergelijk festijn omvat een complete dag aan het strand in Zeeland, samen met je collega's duiken en een hele dag bezig zijn. Voor de collega's die niet mee willen hebben we alternatieven zoals kano-varen of boottochtjes. Interesse, neem contact op met de duikschoool.

 

Geschikt voor groepen van circa 10 tot 40 personen, of meer (in combinatie met overige activiteiten). Voor het duiken wordt een algemene conditie aangeraden.

 
© 2014 Duikschool Brabant