Home (Digital) UW Photographer
(Digitale) Fotografie PDF Afdrukken E-mail
Vaak zie je onder water de meest vreemde en fantastische dieren en landschappen. Veel van wat je hebt gezien wil je graag vastleggen voor je eigen herinnering. Daarnaast is het leuk  om het thuisfront jaloers te maken met wat je allemaal hebt gezien (Die vis was wel meer dan een meter) .
 
Het meest voor de hand liggend is om  je duikavonturen vast te leggen op film of video. Nu is fotograferen onder water wel even wat anders dan boven water, vandaar deze cursus.
 
 
Om mee te doen aan deze cursus heb je geen fotografie ervaring nodig. De cursus behandelt het gehele traject : Van het uitzoeken en onderhouden van materiaal tot en met belichtingstechnieken en compositiebepaling. Je kijgt van ons een werkboek met de gehele achterliggende theorie en de mogelijkheid om je zelf gemaakte foto's in te plakken. Het leuke hiervan is dat je het verschil ziet tussen de eerste en de laatste foto.
 
 

De PADI biedt je twee verschillende opleidingen om te leren fotograveren onderwater. De eerste gaat uit van analoge apparatuur, de tweede is speciefiek voor digitale fotografie. Beide cursussen gaan diep in op de materie. We gaan spelen met licht, instellingen van de camera en composities.

 

De cursus is zeer uitgebreid het omvat theorie, vier duiken en de evaluatie van de gemaakte foto's Heb je interesse, mail ons of schrijf je in met ons aanmeldingsfomulier.


 

 
© 2014 Duikschool Brabant