Home Duikuitrusting
Materialen
Eigen uitrusting PDF Afdrukken E-mail
Niets is zo fijn als duiken met je eigen uitrusting. Alles is de juiste maat, alles is zo ingericht en aangepast hoe je het zelf wilt hebben en alles is van je zelf. Het kopen van een duikuitrusting is een investering voor jaren. Het is dus belangrijk dat je de juiste spullen koopt oftewel de spullen die bij jou passen. Voor elke uitrustingstuk zijn er specifieke zaken waar je op moet letten. Duikschool Brabant kan je helpen bij het aanschaffen van een uitrusting. Wij werken samen met diverse partners en kunnen dus zo een groot assortiment aanbieden. Een ruime keus betekent immers dat het geknipte uitrustingstuk voor jouw erbij zit. Wil je weten wat belangrijk is voor elk uitrustingstuk kun je op onze materiaal pagina vinden.
 
Uitrusting huren PDF Afdrukken E-mail
Uiteraard kun je ook een uitrusting huren, voor als je je eigen spullen nog niet bij elkaar hebt. Duikschool Brabant kan je een volledige uitrusting verhuren of een deel daarvan voor een heel gunstig tarief. Voor vragen : mail naar misja. Je kunt hier onze huurovereenkomst vinden of downloaden in pdf formaat, met de voorwaarden en de prijzen.
Attachments:
Download this file (Huurovereenkomst.pdf)Huurovereenkomst[Gaarne volledig invullen]
 
Tweedehands materialen PDF Afdrukken E-mail

We krijgen regelmatig de vraag of er ook tweedehands materiaal te verkrijgen is of dat we een duikuitrusting te koop willen zetten voor mensen die iets nieuws hebben gevonden. Wil je iets te koop zetten stuur even een mailtje naar ons en wij plaatsen het op onze site, vermeld wel je email adres waar je te bereiken bent. 

We krijgen ook veel vragen over tweedehands materieel wat men wil aanschaffen. Hier komt echter best wel wat bij kijken. Veiligheid en comfort gaan uiteraard voorop maar ook tweedehands materiaal kan een flinke uitgave zijn. Mocht je vragen hebben over de aanschaf bij derden, neem gerust contact met ons op. Wij kunnen je wellicht verder helpen met het maken van een goede keuze.

 


© 2014 Duikschool Brabant